STwebinaari: LCE-ISA-standardin soveltaminen ja käyttöönotto Suomessa

Järjestämme kesäkuussa maksuttoman jäsenwebinaarin, jonka aiheena on LCE-ISA-standardin soveltaminen ja käyttöönotto Suomessa. Tavoitteenamme on, että jäsenemme osaavat soveltaa LCE-standardia mahdollisimman pian.

Uusi kansainvälinen LCE-ISA-standardi on laadittu yksinkertaisten yhteisöjen (less-complex entities, LCE) tilinpäätösten tilintarkastusta varten. LCE-standardi korvaa muut ISA-standardit näiden asiakkaiden tilintarkastuksessa. LCE-standardin soveltaminen on osa hyvää tilintarkastustapaa samalla tavalla kuin ISA-standardienkin soveltaminen, ja myös sen mukainen tilintarkastus tuottaa kohtuullisen varmuuden.

Tavoitteenamme on, että jäsenemme voivat ja osaavat soveltaa LCE-standardia mahdollisimman pian – jopa jo tilikauden 2024 tilintarkastuksissa.

Tämän webinaarin tavoitteena on kertoa tilintarkastajille ja heidän kollegoilleen LCE-ISA-standardin soveltamisalasta ja auttaa tilintarkastajia arvioimaan sitä, ovatko heidän asiakkaansa standardissa tarkoitetulla tavalla yksinkertaisia. Webinaarissa esitellään uusi soveltamisalaa käsittelevä suositus ja kuullaan suositusta laatineessa työryhmässäkin mukana olleen pk-tilintarkastajan omista suunnitelmista standardin käyttöönottamiseksi.

Webinaarin sisältö:

  • LCE-standardin soveltamisala
  • ST:n suositus LCE-standardin soveltamisalasta Suomessa
  • Pk-tilintarkastajan vinkit soveltamisalan arvioimiseen ja standardin käyttöönottamiseen

STwebinaari: LCE-ISA-standardin soveltaminen ja käyttöönotto Suomessa

Aika: Keskiviikkona 26.6.2024 klo 14:30-16:00
Paikka: Vimeo-webinaari
Kenelle: Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille, tilintarkastusassistenteille ja tilintarkastusta tekevien yhtiöiden henkilökunnalle

Puhujat:

  • KHT, KRT Riitta Laine, tilintarkastusasiantuntija (Suomen Tilintarkastajat ry)
  • KHT Elina Niemi (KHT Elina Niemi Oy)
  • KHT Saila Vartia, tilintarkastusasiantuntija (Suomen Tilintarkastajat ry)

Ilmoittaudu ti 25.6. mennessä. Webinaari tallennetaan.

Lue lisää LCE-standardin käyttöönotosta.
Lisätietoa webinaarista: Riitta Laine, riitta.laine@tilintarkastajat.fi

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top