STwebinaari: Uusi standardi yksinkertaisten yhteisöjen tilintarkastukseen

Kesällä julkaistiin luonnos uudeksi ISA-standardiksi, joka on tarkoitettu yksinkertaisten yhteisöjen (less-complex entities) tilinpäätösten tilintarkastukseen. Seuraavassa STwebinaarissamme käsitellään LCE-standardin taustoja, laatimista, sisältöä ja soveltamisalaa.

Kesällä julkaistiin luonnos uudeksi ISA-standardiksi, joka on tarkoitettu yksinkertaisten yhteisöjen (less-complex entities) tilinpäätösten tilintarkastukseen. STwebinaarissamme käsitellään LCE-standardin taustoja, laatimista, sisältöä, soveltamisalaa ja vaikutuksia suomalaiseen tilintarkastukseen.

IAASB julkaisi heinäkuussa 2021 luonnoksen uudeksi ISA-standardiksi, joka on tarkoitettu yksinkertaisten yhteisöjen (less-complex entities) tilinpäätösten tilintarkastukseen. Uusi standardi korvaisi voimaan tullessaan muut ISA-standardit yksinkertaisten yhteisöjen tilintarkastuksessa. Standardi on parhaillaan kommentointikierroksella, joka kestää tammikuun 2022 loppuun saakka. 

Ohjelma:

Kai Morten Hagen – Standardiluonnoksen laatimisen tausta, prosessi, lähestymistapa ja aikataulu (Huom! Kain puheenvuoro on englanniksi) 
Ilkka Kujala – Suomen Tilintarkastajat ry:n tavoitteet
Riitta Laine – Standardiluonnoksen sisältö ja ehdotettu soveltamisala, tilaisuuden juonto.

Webinaari LCE-standardista – katso tallenne

Webinaarin tallenne on nyt julkaistu! Voit katsoa tallenteen alta. Voit myös tutustua erikseen webinaarissa esitettyihin kalvoihin:

Lue lisää:

Lisää samasta aiheesta

STanssi-työkirjan käyttökoulutukset

STanssi-työkirjat tukevat tilintarkastajia ja heidän apulaisiaan hyvän tilintarkastustavan mukaisessa tilintarkastuksessa ja tarkastuksen dokumentoimisessa. Tule kuulemaan käyttövinkit ilmaiseen koulutukseen!

Lue lisää

Kesäpäivät tulee taas elokuussa

Kesäpäivät on vuoden suurin ja monipuolisin tapahtuma jäsenillemme ja siinä yhdistyy tilintarkastajan osaamista päivittävät koulutukset sekä rento yhdessä olo ja verkostoituminen kollegoiden kanssa. Tänä vuonna Kesäpäivät järjestetään Tampereella 23.–25. elokuuta.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top