STwebinaari: Uusi standardi yksinkertaisten yhteisöjen tilintarkastukseen

Kesällä julkaistiin luonnos uudeksi ISA-standardiksi, joka on tarkoitettu yksinkertaisten yhteisöjen (less-complex entities) tilinpäätösten tilintarkastukseen. Seuraavassa STwebinaarissamme käsitellään LCE-standardin taustoja, laatimista, sisältöä ja soveltamisalaa.

Kesällä julkaistiin luonnos uudeksi ISA-standardiksi, joka on tarkoitettu yksinkertaisten yhteisöjen (less-complex entities) tilinpäätösten tilintarkastukseen. STwebinaarissamme käsitellään LCE-standardin taustoja, laatimista, sisältöä, soveltamisalaa ja vaikutuksia suomalaiseen tilintarkastukseen.

IAASB julkaisi heinäkuussa 2021 luonnoksen uudeksi ISA-standardiksi, joka on tarkoitettu yksinkertaisten yhteisöjen (less-complex entities) tilinpäätösten tilintarkastukseen. Uusi standardi korvaisi voimaan tullessaan muut ISA-standardit yksinkertaisten yhteisöjen tilintarkastuksessa. Standardi on parhaillaan kommentointikierroksella, joka kestää tammikuun 2022 loppuun saakka. 

Ohjelma:

Kai Morten Hagen – Standardiluonnoksen laatimisen tausta, prosessi, lähestymistapa ja aikataulu (Huom! Kain puheenvuoro on englanniksi) 
Ilkka Kujala – Suomen Tilintarkastajat ry:n tavoitteet
Riitta Laine – Standardiluonnoksen sisältö ja ehdotettu soveltamisala, tilaisuuden juonto.

Webinaari LCE-standardista – katso tallenne

Webinaarin tallenne on nyt julkaistu! Voit katsoa tallenteen alta. Voit myös tutustua erikseen webinaarissa esitettyihin kalvoihin:

Lue lisää:

Lisää samasta aiheesta

Jäsenpäivä 2023

Tervetuloa alkukesän koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan! Uudistettu jäsenpäivä järjestetään vuosikokouksen jälkeen 8. kesäkuuta ja päivän tavoitteena on inspiroida sekä kasvattaa jäsentemme yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ammattiylpeyttä.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.