Ingalill Aspholm vahvistamaan Suomen Tilintarkastajien edunvalvontaa

Ingalill Aspholm vahvistaa yhdistyksen osaamista erityisesti ESG-, corporate governance ja listayhtiökysymyksissä.

Ingalill Aspholm vahvistaa yhdistyksen osaamista erityisesti ESG-, corporate governance ja listayhtiökysymyksissä.

Kauppatieteiden tohtori Ingalill Aspholm aloitti 15.2.2021 johtavana asiantuntijana Suomen Tilintarkastajat ry:ssä. Yhdistykseen Ingalill siirtyi Finanssiala ry:stä, jossa hän työskenteli erityisesti taloudelliseen sääntelyyn liittyvien kysymysten parissa. Tätä ennen hän teki pitkän työuran Finanssivalvonnassa ja lisäksi työkokemusta on kertynyt myös taloushallinnon kehitystehtävistä.

Ingalill vahvistaa yhdistyksen osaamista erityisesti ESG-, corporate governance ja listayhtiökysymyksissä. Hän edistää jatkossa mm. yhdistyksen vastuullisuustyöryhmän tavoitteita.

– Uskoisin, että tuon tullessani arvokasta kokemusta vaikuttamisesta finanssisektorilla. Finanssimarkkinoilta saatu kokemus antaa hyvät eväät edunvalvontaan myös tilintarkastusalalla. Tilintarkastusala on minulle tuttu jo opiskeluajoilta ja vuonna 2002 väittelin tilintarkastajan vahingonkorvausvastuusta. Siirtyminen Suomen Tilintarkastajiin onkin kuin ”paluu kotiin”.

Ingalill työskentelee tiiviissä yhteistyössä koko yhdistyksen henkilöstön kanssa. Tutustuminen ja perehdytys on jo hyvällä alulla.
– Päällimmäisinä tunteina on uuden aloittamiseen liittyvä into ja uteliaisuus. Odotan mielenkiinnolla työskentelyä tilintarkastusasioiden parissa ja yhteiseen hiileen puhaltamista tulosten saavuttamiseksi.

Tunnetko jo meidät? Tutustu yhdistyksen porukkaan! >

Lisää samasta aiheesta

Arvopaperimarkkinayhdistys pyytää lausuntoja suunnattuihin osakeanteihin liittyvästä suositusluonnoksesta

Arvopaperimarkkinayhdistys haluaa suunnattujen osakeantien perusteluihin lisää avoimuutta. Suunnatuissa osakeanneissa poiketaan osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta ja siksi poikkeamiselle pitää olla painava taloudellinen syy. Suosituksen tavoitteena on, että perusteita merkintäetuoikeudesta poikkeamiselle kerrottaisiin nykyistä avoimemmin ja perusteellisemmin.

Lue lisää

PRH ohjeistaa KRT-nimikkeen käytöstä

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) on antanut tilintarkastajille ohjeistuksen, jonka mukaan vapaaehtoisia vastuullisuusraportteja koskevissa varmennuslausunnoissa ei tule käyttää kestävyysraportointitarkastaja-nimikettä.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top