Ingalill Aspholm vahvistamaan Suomen Tilintarkastajien edunvalvontaa

Ingalill Aspholm vahvistaa yhdistyksen osaamista erityisesti ESG-, corporate governance ja listayhtiökysymyksissä.

Ingalill Aspholm vahvistaa yhdistyksen osaamista erityisesti ESG-, corporate governance ja listayhtiökysymyksissä.

Kauppatieteiden tohtori Ingalill Aspholm aloitti 15.2.2021 johtavana asiantuntijana Suomen Tilintarkastajat ry:ssä. Yhdistykseen Ingalill siirtyi Finanssiala ry:stä, jossa hän työskenteli erityisesti taloudelliseen sääntelyyn liittyvien kysymysten parissa. Tätä ennen hän teki pitkän työuran Finanssivalvonnassa ja lisäksi työkokemusta on kertynyt myös taloushallinnon kehitystehtävistä.

Ingalill vahvistaa yhdistyksen osaamista erityisesti ESG-, corporate governance ja listayhtiökysymyksissä. Hän edistää jatkossa mm. yhdistyksen vastuullisuustyöryhmän tavoitteita.

– Uskoisin, että tuon tullessani arvokasta kokemusta vaikuttamisesta finanssisektorilla. Finanssimarkkinoilta saatu kokemus antaa hyvät eväät edunvalvontaan myös tilintarkastusalalla. Tilintarkastusala on minulle tuttu jo opiskeluajoilta ja vuonna 2002 väittelin tilintarkastajan vahingonkorvausvastuusta. Siirtyminen Suomen Tilintarkastajiin onkin kuin ”paluu kotiin”.

Ingalill työskentelee tiiviissä yhteistyössä koko yhdistyksen henkilöstön kanssa. Tutustuminen ja perehdytys on jo hyvällä alulla.
– Päällimmäisinä tunteina on uuden aloittamiseen liittyvä into ja uteliaisuus. Odotan mielenkiinnolla työskentelyä tilintarkastusasioiden parissa ja yhteiseen hiileen puhaltamista tulosten saavuttamiseksi.

Tunnetko jo meidät? Tutustu yhdistyksen porukkaan! >

Lisää samasta aiheesta

LCE-ISA-standardin käännös hyväksytty

Suomen Tilintarkastajat ry:n hallitus hyväksyi suomenkielisen käännöksen LCE-ISA-standardista toukokuun kokouksessaan. Samalla hyväksyttiin julkaistavaan standardiin liittyvät kansalliset lisäykset. Standardia voi soveltaa välittömästi.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top