Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

Suomen Tilintarkastajat ry:n verkkosivut ovat uudistuneet ja palvelevat kaikkia tilintarkastuksesta kiinnostuneita. Tule tutustumaan!

Suomen Tilintarkastajat ry:n verkkosivut ovat uudistuneet ja palvelevat niin tilintarkastajia, yrittäjiä kuin opiskelijoita – ja kaikkia muitakin tilintarkastuksesta kiinnostuneita. Tule tutustumaan!

Kirjoittaja: Minttu Sallinen | Kuva: Aki Rask

Tervetuloa yhdistyksen uusille verkkosivuille, ne löytyvät osoitteesta www.tilintarkastajat.fi. Sivuilla on helppoa ja intuitiivista suunnistaa. Tässä kuitenkin muutama vinkki alkuun.

Ajankohtaista. Uutiset, bloggaukset ja artikkelit sekä yhdistyksen suositukset ja lausunnot. Hyödynnä kategorioita ja asiasanoja! Lue lisää >

Toimintamme. Tietoa yhdistyksen edunvalvonnasta, kansainvälisestä yhteistyöstä, vaikuttamiskohteista jne. Lue lisää >

Tilintarkastus. Tietopaketti tilintarkastuksesta. Sekä suurempaan että pienempään tiedonjanoon. Lue lisää >

Jäsenelle. Tietoa yhdistyksemme jäsenyydestä ja jäseneduista. Lue lisää >

Yhteystiedot. Toimistomme ja asiantuntijoidemme yhteystiedot sekä mediapankki. Lue lisää >

ST-Akatemian palvelut ja ST-Online

ST-Akatemia. Tytäryhtiömme palvelut ja verkkokauppa löytyvät osoitteesta stakatemia.fi. ST-Akatemia tarjoaa osaamisen kehittämisen ratkaisuja jäsenillemme ja muille talouden ammattilaisille. Lue lisää >

ST-Online. Digitaalinen osaamisympäristö palvelee yhdistyksen jäseniä ja muita talouden ammattilaisia. Sieltä löytyvät mm. koulutusaineistot, julkaisut ja videokoulutukset. ST-Online on ST-Akatemian ja Suomen Tilintarkastajien yhteinen palvelu. Tutustu palveluun >

Rakennamme luottamusta.
Suomen Tilintarkastajat ry & ST-Akatemia Oy − yhdessä olemme ST

Sisältöjä juuri sinulle. Tilintarkastajan, opiskelijan, yrittäjän ja viranomaisen omat sivut kokoavat tarvittavat tiedot juuri sinulle. Linkit löydät verkkosivujemme etusivulta.

Tilintarkastajalle. Syventävää tietoa kootusti tilintarkastajille.

Opiskelijalle. Tietoa niin tilintarkastuksen opiskelusta kuin apurahoistammekin.

Viranomaiselle. Hyödyllistä tietoa tilintarkastuksesta viranomaisvinkkelistä.

Yrittäjälle. Tilintarkastaja yrittäjän tukena. Milloin ja miksi? Tiivis tietopaketti.

Kehitämme verkkosivujamme jatkuvasti, ne elävät ja uudistuvat ajassa. Kuulemme mielellämme huomioitasi sivuista: löysitkö etsimäsi, oliko sivuilla helppo suunnistaa, entä mistä toivoisit lisää tietoa? Lähetä terveisesi ja toiveesi viestinta@suomentilintarkastajat.fi.

Lue lisää:

Lisää samasta aiheesta

Vuoden 2024 opiskelija-apurahat on jaettu 

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Tänäkin vuonna apurahahakemuksia saatiin runsaasti eri korkeakouluista. Monipuolisten ja ajankohtaisten tutkimusaiheiden joukosta valittiin viisi apurahansaajaa.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top